De nominerade är…

From the Blog

nominerade_2017

De nominerade är…

De nominerade till Årets FöretagSam Nora är:

 anette

Anette Blixt Eriksson, Kullbergs Kontorsvaror AB och Akademibokhandeln i Nyköping.

Motivering:
Anette är sann företagare med en stor förmåga att få både kunder, samarbetspartners och NORA´s medlemmar att känna sig sedda och trygga. Kullbergs Kontorsvaror vill få sina kunder att må bra på jobbet varje dag.

 elisabeth

Elisabeth Wedenberg, Maminza AB

Motivering:
Maminza är en advokatbyrå med kontor i Linköping och Nyköping, med ett arbetsfält där dem stöttar sina klienter såväl nationellt som internationellt, framförallt inom affärsjuridik.

Elisabeth bjuder in oss till olika kostnadsfria föreläsningar där vi får veta mer om arbetsrätt, avtal, upphandlingar m m. Hon är också generös med affärsrådgivning för oss som behöver mer kunskaper i juridik, och hon finns med i Nyköpings näringsliv där hon visar sin breda
kompetens inom juridik och affärskunskap.

 katarinahoverman

Katarina Hoverman, Spirit by Me

Motivering:
Katarina är diplomerad sommeliére via WSET på Restaurangakademien och Tequila Maestro. Erbjuder utbildning inom dryck/service/personalfrågor till restauranger och restaurangutbildningar. Katarina är en glad, trevlig person, som sprider ett lugn till sin omgivning, deltar aktivt i föreningens arbete, åtar sig gärna arbetsuppgifter och uppdrag och är generös med att dela med sig av sitt kunnande och sina idéer.Katarina driver sitt företag med entusiasm. Hon är inte rädd för nya utmaningar och åtar sig
gärna nya intressanta uppdrag. Kunskapen inom mat och dryck kan hon delge på ett kunnigt och sympatiskt sätt och hennes dryckesprovningar är mycket uppskattade. Hon är aktiv inom olika nätverk och en god ambassadör för kvinnors företagande och vår förening.