Företagsamnora | Årets Företagsam Nora
16720
page-template-default,page,page-id-16720,page-child,parent-pageid-16412,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Årets Företagsam Nora

ÅRETS FÖRETAGSAM NORA 2018

 Karin Sundby, Ideando AB

“Karin Sundby är med sitt engagemang för miljö och klimatet en förebild, är ordförande för Klimatriksdagen Sverige, en nationell förening med syfte att rösta fram bra klimatförslag till riksdagen. I Nyköping var hon initiativtagare och drev igenom projekt Restabudet under Gästabudsåret, aktiv i Svinnlabbet, driver företaget som säljer Miljötratten och fått många kommuner och bostadsföretag att uppmärksamma åtgärden med fettavskiljning i avloppen.

Karins idéer blev grunden för Klöverns utveckling av Elverket, ett koncept inom Cowork som blev först i Sverige. Det hon tror på lägger hon energi på. Hon driver klimatfrågan på ett sätt som imponerar, en ambitiös företagare och har genom sitt glada och smittande framförande fått många inom Företagsamnora att inse att vi alla måste bidra till att förbättra miljön.”

Stort grattis!