Boussetta Annelie

Boussetta Annelie

curvesAnnelie Boussetta

Curves Nyköping, Nilo64 AB

Adress:  Vintervägen 5 , 611 36 Nyköping
Telefon: 0155-28 20 10 / 070-73 47 579
E-post:  ann_iva@hotmail.com
webb  http://nykoping@curves-sverige.se

Curves är en livfull mötesplats och är fullt av kvinnor som jobbar mot samma mål – en hälsosam livsstil. Oavsett om du vill gå ner i vikt, få mer energi eller forma kroppen är Curves – träningen effektiv. Forskning har visat att Curves 30-minutersträning hjälper kvinnor att bränna upp till 500 kalorier och dessutom sänka blodtrycket, ge mer energi och slimma kroppen.
Gå ner i vikt på rätt sätt genom att gå med i vår 12-veckors Curves complete program. Curves-dieten leder till att förlora fett samtidigt som man skyddar muskelmassa. Steg för steg kommer du under programmet att lära dig göra hälsosamma val och måltider.

Vi håller till på Rosvallas träningsanläggning och har många gratisparkeringar att erbjuda så tillgängligheten är stor.

Jag heter Annelie Boussetta och har nyligen tagit över Curves efter att ha arbetat på klubben som manager sedan starten 2010. Jag har alltid satt träning och välmående i fokus och älskar att dela med mig av min energi till andra.

Jag kommer från en träningsfull uppväxt med bl a 24 år som Friskis ledare. Jag är dessutom utbildad massör och har gått kostrådgivningsutbildning genom Cleveland clinic.