Eklöf Jessica Amrit

Eklöf Jessica Amrit

EKLÖF JESSICA AMRIT

Amrit Yogastudio

Adress: Husbygård, 640 33 Bettna
Adress yogan: Godtemplargården, Västra Trädgårdsgatan 2, Nyköping

Telefon: 070 26 89 816
E-post: jessica@amrit.se
Hemsida: www.amrit.se

 

YOGA är KÄRLEK

Jag tror på människan. Jag tror på det som Nelson Mandela sade i ett tal: – Det är vårt ljus, inte vårt mörker som skrämmer oss mest.

Genom att utöva yoga och meditation ger vi oss själva ett fantastisk verktyg för livet, en grundstabilitet när vi möter inre och yttre förändringar med acceptans och tillit. Vi lever alla i en vardag fylld med ett ökande informationsflöde och ofta högt tempo. På våra mjuka yogamattor balanserar vi medvetet mellan anspänning och avslappning, och du bär med dig den kosten i vardagen. Yoga som numera är vetenskap där mätbara resultat har konstaterats på ett stort antal obalanser: ex ryggproblem, stress, sömnbesvär, depression och högt blodtryck. Listan över positiva effekter av yogaträning kan göras lång!

För att citera Nelson Mandela igen:  – När vi låter vårt eget ljus skina, ger vi omedvetet andra tillåtelse att göra detsamma. Genom det blir världen lite bättre, varje dag!
Corps de logiet sett från trädgården

Jessica Amrit Eklöf är diplomerad Yoga- och Meditationslärare i Kundaliniyoga samt instruktör i Medicinsk Yoga och erbjuder terminsyoga, enskildyoga och företagsyoga. Jag driver AMRIT Yogastuido i Nyköping och på Husbygård. På Husbygård ordnar jag även kurser, läger och retreater. Ibland själv och ibland med andra lärare.

VARMT VÄLKOMMEN!