Juul Ulrika

Juul Ulrika

ulrika_litenUlrika Juul

Oscarsbergs Trädgård

Oscarsbergsvägen 4
0155-227972
0709962626
info@oscarsbergstradgard.se
www.oscarsbergstradgard.se

Oscarsbergs Trädgård drivs sedan 2015 av Ulrika och Michael. Vi har en gedigen bakgrund inom försäljning och markentreprenad. Oscarsbergs Trädgård ligger tillgängligt för kund strax utanför Oppeby utmed väg 52.

Tillsammans med vår kunniga och serviceinriktade personal ger vi professionell rådgivning utifrån dina drömmar och visioner. Vi tar reda på vad ditt behov är och försöker lösa stort som smått på bästa sätt.

Vi är stenspecialister för Benders hela sortiment och är ett av få ställen som faktiskt har storsäljarna hemma i lager. Vi har en stor trädgårdsbutik med allt du kan tänkas behöva till din trädgård. I våra 3000 kvm stora inspirationsträdgårdar kan du se uppvuxna häckar, träd, buskar och perenner i olika kombinationer och miljöer. Vi erbjuder Nyköpings bredaste utbud av perenner och i anslutning till den stora inspirationsträdgården har vi försäljning av övriga växter till både balkong, radhustäppa eller den stora trädgården. Det vi inte har hemma försöker vi alltid ordna fram.
Michael driver också Nyköping Sten och Trädgård, en anläggningsfirma, vilket gör att vi kan erbjuda kunden en helhetslösning för trädgården när inte kunskap eller tid räcker till för att göra allting själv.

Vi arbetar aktivt med att hjälpa människor tillbaka in i arbetslivet genom ett nära samarbete med Arbetsförmedlingen och Arbetslivsresurs. Våra stora visningsträdgårdar är en perfekt miljö att i sin egen takt få hitta tillbaka till en vardag med ett arbete och känna sig värdefull igen.

Vi har också en mindre kurslokal för föreläsningar, möten eller varför inte ett yogapass. Den ligger vackert på övervåningen i vårt tornhus och kan bokas vid behov.

Varmt välkomna till Oscarsbergs!