Lassbo Charlotta

Lassbo Charlotta

Humlans Sköna VärldCHARLOTTA LOTTA LASSBO

Humlans Sköna Världs Spa & Behandlingar

Postadress: Humlans Spa & Behandlingar Harlund Humlan 611 95 Nyköping
Besöksadress: Humlans Friskvård & Hälsa Ö.Kyrkogatan 24 611 31 Nyköping
Telefon: 0707 341 431 Lotta, 0704 963 734 Hans
E-post: lotta@humlansskonavarld.se
Hemsida: www.humlansskonavarld.se

Humlans Sköna Värld Spa & Behandlingar är ett litet gemytligt spa ute på landsbygden där vi erbjuder våra gäster att hinna tänka en tanke fullt ut eller att slippa tänka en tanke fullt ut. När du kommer till Humlans Spa har du spat för dig själv tillsammans med den eller de som just du valt att spendera tiden hos oss med. Vi erbjuder klassiska spa- behandlingar så som kroppsbehandlingar, fotkurer, ansiktsbehandlingar och självklart även massage i olika former och även lite udda som tex. Shiatsu som är en härligt skön, tyst, påklädd behandlingsform som görs på madrass på golvet.

Friskvård & Hälsa finns inne i centrala Nyköping dit du kan komma med dina problem så som exempelvis ryggsmärtor eller varför inte låta testa din hälsa med en medicinsk hälsorkontroll?

Utför provtagning av olika slag blodprover. Förutom att jag driver ett litet gemytligt spa i lantlig miljö utanför Nyköping, Humlans Spa & Behandlingar samt företagsdelen Friskvård & Hälsa framförallt med medicinska hälsorkontroller i centrala Nyköping så arbetar jag som entreprenad inom skolhälsovård, företagshälsovård och andra vårdformer. Arbetar gärna administrativt, i projektform, korta uppdrag, föreläser om hälsorelaterade ämnen samt håller kurser i bla. Hjärt-lungräddning

Bjud kroppen på nåt gott så själen vill bo i den!

Humlans Sköna Värld – din plats för välmående!