Pettersson Madeleine Hundsnack

Pettersson Madeleine Hundsnack

madeleneDITT NAMN  Madeleine Pettersson
FÖRETAGSNAMN   Hundsnack
POSTADRESS  Malmvägen 17
TELEFONNUMMER  070-0557960
MOBILNUMMER  070-0557960
DIN E-POST  madeleine@hundsnack.se
HEMSIDA  http://www.hundsnack.se

Jag är certifierad International Dog Listener (Amichien ® Bonding ) och är hos utbildad hos Mervi Kärki i Sverige och Jan Fennell i England och kan lära dig metoden så du och din hund får ett bättre vardagsliv tillsammans.

Vad är en Dog Listener?
En Dog Listener jobbar med en metod som heter Amichien ® Bonding vilket betyder Ami = vän, Bonding= relation, Chien = hund. Det är en vänlig metod om du vill förändra din hunds beteende.  Den ger dig en förståelse för varför din hund uppför sig som den gör.
Dog Listening är baserat på att förstå hundens beteende och använda positiva, trygga signaler som är enkla att förstå för att ge din hund rätt information. Vi behöver kommunicera med våra hundar på deras eget språk som dom förstår. Genom tysta signaler blir det tydligt för din hund att den kan vila och lämna över ansvaret till dig som flockledare.
Med kunskap om hundens språk så hjälper det dig om du har en hyperaktiv , aggressiv , reserverad, osäker eller stressad hund. Det är en livsstil, ett förhållningsätt – ingen quick fix!

Jag har även en webbutik som är inriktad på kläder och tillbehör för friluftsliv och hundintresserade.
Vi har inriktat oss på kvalitetsprodukter och är återförsäljare bland annat för Arrak Outdoor friluftskläder och Metizo Dezign som tillverkar koppel, halsband och selar till din hund.