Lindh Maja

Lindh Maja

Maja_Lindh_250x350Maja Lindh

Fixed Design, Maja Lindh – Reiki & Ridkonst

Övre Jäder 2, 61196 Jönåker
0738170157
maja@fixeddesign.se
http://fixeddesign.se

Fixed Design – Syateljé. Skapar, lagar och ändrar det mesta inom textil och läder.

Maja Lindh – Reiki & Ridkonst. Behandlingar, kurser och undervisning inom Reiki, Angelic Reiki och Akademisk Ridkonst.

Fixed Design

Skapar, lagar och ändrar. Ända sedan barnsben har kreativiteten tagit sig uttryck på olika sätt hos mig och det ledde till tre år på Hantverksprogrammet Textil och Design på gymnasiet. Med denna utbildning och ett unggesällbrev i ryggsäcken sedan ett antal år tillbaka, tog jag hösten 2015 steget till att åter följa dessa drömmar med hjälp av min tidigare lärare, skräddare Richard Hofvander. I Hofvanders skrädderi i kvarteret Åkroken huserar därför numera även Fixed Design, där jag får utlopp för drömmar och idéer, vartefter de växer fram som nya skapelser i mina händer. Att laga och ändra det som redan finns fyller också en stor funktion hos mig. Slit och släng är omodernt – det som verkligen är inne är att ta vara på det vi har!

Maja Lindh – Reiki & Ridkonst

Jag erbjuder dig och ditt djur behandlingar i Angelic Reikihealing, samt både kurser och behandlingar i Reikihealing. Reiki är flera tusen år gammal, japansk healingform och kan översättas med andligt ledd livsenergi, eller universell livsenergi. Ki – Livsenergin, flödar genom allt levande. I människan flödar den genom våra sju chakran och ger kropp och själ kraft. Runt oss har vi ett energifält, vår aura. När detta energiflödet av någon anledning hindras, uppstår det som vi vanligen kallar för blockeringar. Reiki hjälper då till att laga energifältet och lösa upp blockeringar. Det är en kraftfull metod för stresshantering och avslappning, vilket stärker kroppens självläkningsförmåga.

Jag arbetar med hästar utifrån den Akademiska Ridkonstens lära. Tack vare denna har jag kommit till insikt om vikten av att utbilda hållbara hästar, där ridningen sker i harmoni och ett samspel mellan ryttaren och hästen är en förutsättning till detta. Hästar är mycket känsliga för vilka energier vi utstrålar och detta är något jag arbetar mycket med, både i arbetet från marken och uppsuttet.