Ölvestad Axelsson Pia

Ölvestad Axelsson Pia

Pia Ölvestad - 1PIA ÖLVESTAD AXELSSON

A TILL Ö I CENTRUM AB

Kontakt: Pia Ölvestad Axelsson
E-post: pia@olvestad.se
Telefon: 0708-776660
Webb: www.pia.olvestad.se

- Centrumledare – Dekoratör – Inredare – Texterska – Dekormålare – Ballongdekoratör – Eventkoordinator

Ett kreativt företag med ett brett utbud av tjänster och med lång erfarenhet. Vi kan hjälper dig att synas vid alla tillfällen. Titta även in i webbutiken. http:pia.olvestad.se. Där hittar du unika inredningsdetaljer i beställningssortimentet.

Pia visitkortJag är dekoratör i grunden och startade min första firma 1985. Har jobbat åt företag så som 
NK Stockholm och Göteborg, Sturegallerian, Stockholm Modecenter samt företag etablerade där. Har även jobbat förElectrolux Home samt butiker runt om i Stockholm, så som Rosenthal Studioline, Gant shop, Europolitan Stores (numera Telenor), MQ m.m. Har även gjort en hel del mässor och montrar på t.ex. Modemässan, Formex m.m. Har både exponerings- och inredningskunskaper och kan ta fram en helhetslösning utifrån kundens behov!

Kursverksamhet i textning och dekoration är också något jag kunnat erbjuda genom åren. Möbelhandlarnas riksförbund, Köpmannaföreningen, Polarn o Pyret samt Elecrolux är några som varit mina kunder.

Dekormålning samt inredning har kombinerats med dekorationsjobb både åt företag och privatpersoner. Inredning från små utställningar till stora kontor. Ett stort inredningsuppdrag har varit huvudkontoret för Onninen AB i Kista.

Kan ådra och marmorera och jobbar gärna med lura-ögat-effekter i mina målningar.

Evenemang har också ingått i min karriär. Allt från små företagsevent och fester, till stora festivaler har arrangerats. Är van att hålla i större projekt där mitt stora kontaktnät inom branschen kommer väl till pass.

Kanske behövs underhållning? Hjälp att bygga monter, eller varför inte lite roliga ballonger i företagets färger.
Jag är också utbildad ballongdekoratör och kan därför erbjuda både event med ballongfigurer eller ren utsmyckning av ballonger.

De senaste 10 åren har jag jobbat som Centrumledare i Nyköping. Där har jag jobbat med allt från etableringar av nya butiker till event i gallerior samt marknadsföring av detta.
Pia Ölvestad visitkort new

Har också jobbat med större cityevent i stadens Centrumförening och stadskärneutveckling.

Detta har varvas med olika inredningsuppdrag, event m.m.

Pia Ölvestad

Pia Ölvestad

Pia Ölvestad