Räsänen Tuija

Räsänen Tuija

Choklad och lakrits Tuija RäsänenTUIJA RÄSÄNEN

CHOKLAD OCH LAKRITS
chokladolakrits.se
Adress: Sankt Eriksgatan 99
113 31 Stockholm

Industrigatan 9
619 33 Trosa
Telefon: 08 210 210
Mobil: 0736 42 22 07
E-post:  info@chokladolakrits.se
Hemsida: www.chokladolakrits.se
 www.lakritsfestivalen.se

Vi säljer kvalitetschoklad och lakrits från hela världen. Har butiker på Industrigatan 9 i Gallerian, Trosa och på Sankt Eriksgatan 99 i Vasastan, Stockholm samt på nätet. Företaget erbjuder även choklad- och lakritsprovningar samt Chokladprenumeration. Arrangör av Lakritsfestivalen.

Jag heter Tuija Räsänen och bor i Tystberga. Jag har en lång erfarenhet från butiksvärlden genom arbeten som butikschef på KappAhl, Din Sko och som egen företagare. Startade mitt nuvarande företag 2001 och arbetade först som konsult inom ekonomi och data.

Chokladbutiken.se var ett eget projekt som jag startade våren 2004 för att utveckla mina datakunskaper. Men det var inte bara att sälja choklad, utan jag upptäckte att det var mer än en god produkt, det var en helt ny värld som öppnades och den upplevelsen försöker jag förmedla vidare genom Chokladprenumerationen och chokladprovningarna. De första tre åren var butiken belägen i idylliska Trosa och sedan flyttade hela verksamheten i Stockholm.
November 2009 öppnade jag åter en butik i Trosa.
Choklad och lakrits är en fantastisk kombination och därför utökade jag verksamheten med Lakritsbutiken.se sommaren 2008 och var först med regelbundna lakritsprovningar. Arrangör av Lakritsfestivalen sen 2009.

Jag är positiv, envis, självständig, flexibel, kreativ, nyfiken, känslig, bekväm, problemlösare, systematisk och har lätt för att lära mig nya saker.

Vad jag kan erbjuda andra NORA medlemmar:
Kvalitetschoklad och lakrits från hela världen. Choklad- och lakritsprovningar.
Möjlighet att hyra ett konferensrum i centrala Stockholm för upp till cirka 12 personer.