Medlemsmöte 26 september Näringslivets Hus

Medlemsmöte 26 september Näringslivets Hus

Inbjudan
Till medlemsmöte den 26 september 18.30 i Näringslivets Hus.

Tema: Starkare i Samverkan

Program:

miracelÅrets företagare i Oxelösund 2016. Pernilla och Caroline är ägare och grundare av Salong Miracel Hair & Home AB kommer och berättar om hur dom startade sitt företag tillsammans, – utmaningarna och fördelar. Båda är frisörer och Caroline är också utbildad makeup artist. Ett kreativt team som älskar det dom gör allt från det vardagslyxiga underhållet av frisyren till de där lite mer speciella tillfällena, som ger anledning att bära upp en spännande uppsättning. I deras salong finns också den spännande klädshopen.

 

andersAnders Eriksson erfaren företagsrådgivare och riksdagskandidat för Centern har en stark övertygelse att små-, micro- och medelstora företag är våra grundpelare i samhället.  ”Varje framgångsrik företagare, ger tillbaka nästan hälften av sin vinst till gemensam trygghet och välfärd, efter att först ha försörjt både sig själv och sina anställda med lön och socialförsäkringar. Vi behöver serva dessa ”samhällsmotorer. Tänk om Sveriges 820 000 ”enpersonsföretag” skulle ha råd och våga anställa en deltid vardera……”

 

Vi jobbar tillsammans i reflektionsgrupper med inriktningen: – nästa steg? Är mitt företag i behov av expansion? Vill jag jobba tillsammans med någon? Vilka är mina utmaningar?
Titta gärna igenom er verksamhetsbeskrivningen innan kvällen, stämmer den, behöver den justeras?

Det kommer att finnas lite bröd och pålägg, kaffe och te samt frukt.
Vi behöver din anmälan som är bindande senast lördagen den 23 september för att kunna planera på ett bra sätt med lokal och mat.

Anmäl dig till info@foretagsamnora.se eller på Facebook.

Kostnad: 0 kronor för medlemmar.
Vi utebliven anmäld närvaro kommer vi att fakturera 100:-/person