Företagsamnora | De nominerade är…
16654
events-template-default,single,single-events,postid-16654,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

De nominerade är…

De nominerade är…


Den 27 okt, är det dags för Näringslivets dag på Sunlight i Nyköping.
Företagsam Nora har bokat ett bord, och där kommer vi synas med orangea ballonger samt en roll-up som visar på den stora bredd av kompetenta företagare som finns inom Företagsam Nora. I år är mässan endast öppen för näringslivet, detta är en mycket bra kontaktyta för oss som företagare att berätta om vår verksamhet och hitta nya kunder och samarbeten – och marknadsföra Företagsam Nora såklart. Ta chansen och delta.

Vill du vara med och bemanna montern, och samtidigt få möjlighet att utan kostnad marknadsföra Företagsam Nora och ditt företag? Vi behöver ytterligare några som är intresserade. Anmäl er senast den 22 okt till lisbeth.ahlund@gmail.com

Vi har en idé att ha en slags installation med visitkort från er alla som vill synas på mässan. Ta gärna med ditt visitkort till lunchmötet, höstmötet alt. lämna/skicka dem till Företagsam Nora, Västra Kvarngatan 62, 61132 Nyköping. Ju fler som lämnar sitt kort desto större mångfald kan vi visa upp.

En entrébiljett kostar 130 kr respektive 180 kr exkl. moms beroende på om man är medlem eller ej i Företagarna. I priset ingår fika. För de som representerar Företagsam Nora vid bemanning av cafébordet står Företagsam Nora för entréavgiften. För övriga som inte bemannar men deltar i Näringslivets dag samt inte är medlemmar i Företagarna har styrelsen beslutat bidra med mellanskillnaden i entrébiljetten, dvs. 50 kr står Företagsam Nora för.

Program

08.00 – 08.30:
Välkommen! Registrering & mingel. Moderator: Mathias Andersson

08.35 – 08.45:
Invigning av Catarina Hagstrand, ordförande Företagarna, Maria Karlsson näringslivschef Nyköpings kommun samt Hans Rainer, näringslivsansvarig Oxelösunds kommun.

08.45 – 09.45:
Marcus Oscarsson, politisk kommentator ”Svensk politik, partiernas formkurvor och vem tar vem inför 2018”

09.45 – 10.30:
Fika. Affärsmingel

10.30 – 11.30:
Frida Boisen: Digital succé – så lyckas du med socialamedier Frida Boisen, journalist och publicist. Digital chef, Bonnier.

11.30 – 13.00:
Affärsmingel. Lunch (förbokas i anmälan)

13.00 – 13.45:
Pernilla Kjellström, Create Business Incubator (www.create.se) Vad är en startup och hur funkar ett startup ekosystem?Pernilla Kjellström, från företagsinkubatorn i Mälardalen; Create går igenom begreppet startup och berättar om den revolutionerande startup affärskulturen och redogör för hur befintliga företag kan dra nytta av den dynamiska startup rörelsen!

14.00 – 14.30:
Prisutdelningar Årets Nyföretagare, Årets Unga Företagare & Årets NORA

14.45 – 15.00:
Anna Falk, chefredaktör SN. Om ”Affärsliv”.

15.15 – 15.30:
Fredrik Löfgren, Amanuens, Linköpings Universitet Inspireras av Fredrik Löfgren, Årets Teknolog och vinnare av Genikampen. Här visar han hur smarta dagens robotar är, hur de representerat Sverige i fotbolls-VM och annat smått och gott! Ni kommer få träffa en av Fredriks robotvänner från Linköpings Universitet!

16.00:
Avslut