Företagsamnora | Årets Företagsam Nora
16720
page-template-default,page,page-id-16720,page-child,parent-pageid-16412,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Årets Företagsam Nora

Årets FöretagsamNora 2019

Christine Edenborg

Christine Edenborg skapade och var projektledare för FöretagSam Noras projekt Våga Välja Tillväxt under 2014. Ett projekt där alla tillsammans tog fram en verktygslåda för tillväxt i företag. Vi var många som deltog, en del helt nya Noror som fortfarande är
kvar i föreningen. Alla fick vi våra företag att växa med hennes hjälp.
Inte nog med det – efter projektets slut har vi fått varit med på olika workshops som Christine lett där hennes kompetens inom bland annat ekonomiplanering och ledarskap varit i fokus och som vi fått ta del av. Hon är dessutom en fena på affärsrådgivning inom ekonomi, vilket hon generöst delar med sig av.
Förutom allt hon delat med sig av till oss i FöretagSam Nora har Christine också arbetat för Almi både som coach och mentor och vi är flera små företagare som haft stor glädje av hennes spridda kunskaper. Christine har lyft många företag i regionen under åren, många av dessa år har hennes utgångspunkt varit Oxelösund.
Det är en stor ära att få lyfta fram Christine som Årets Nora
– hon som alltid lyfter fram oss andra!

Susann Borg

Susann har skapat en plats där människor kan landa för att njuta av allt det vår region har att erbjuda. Med Jogersö camping lyfter och tillgängliggör Susann vår fantastiska natur och ger oss en mötesplats som lämnar besökaren hänförd. För Susann är god service en självklarhet och genom en ständig utveckling av Campingen har antalet gästnätter gått från 19 000 till 50 000 sedan hon tog över. Susann är också ett av de ansikten som hjälper till i marknadsföringen av Oxelösund. En kommun behöver människor som brinner och engagerar sig för sin omgivning; Susann är en sådan person. Med energi som smittar känns det alltid som att något kul och spännande kommer hända när Susann Borg är med.

Prisutdelning på Företagarnas Dag

Vår ordförande Britta Jakubenko delade ut pris “Årets Nora” till Susann Borg och Christine Edenborg (här representerad av Ingrid Carlsson).