Bli medlem
16622
page-template-default,page,page-id-16622,page-child,parent-pageid-16412,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Bli medlem

Bli en företagsamnora idag!

Fyll i ansökan nedan. Vid frågor angående medlemskapet, kontakta gärna vår medlemsansvariga, Marita Skårelid på info@foretagsamnora

I och med att du blir medlem i Företagsamnora samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter så länge som du är medlem. Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet.

Du behöver inte ha en medlemsprofil på hemsidan för att vara medlem.

Medlemsavgift 700 kr / år.

    Kontakta Susanne Öjert, ansvarig för webb och sociala medier, på info@foretagsamnora.se om ni vill skapa en medlemsprofil på foretagsamnora.se eller om ni ändrar mejladress.

     

    Värva en medlem – och få en timmes kostnadsfri rådgivning

    Är du redan medlem i FöretagsamNora? Känner du någon som du tycker borde gå med i föreningen? Genom att värva en ny medlem bjuder föreningen dig på en gratis rådgivningstimme från någon av våra medlemmar. Den du värvar ska ange dig som kontaktperson i samband med sin ansökan om medlemskap.