ANETTE BLIXT ERIKSSON
16971
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16971,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ANETTE BLIXT ERIKSSON

ANETTE BLIXT ERIKSSON

Kullbergs Kontorsvaror, Akademibokhandeln

KULLBERGS KONTORSVAROR
Adress: Ringvägen 45, 61135 Nyköping
Tel: 0155 29 29 40
Hemsida: www.kullbergs.se

AKADEMIBOKHANDELN
Västra Storgatan 32
61132 Nyköping
Tel: 0155 29 19 30
Hemsida: www.akademibokhandeln.se

Akademibokhandeln Nyköping (Kullbergs Bokhandeln) erbjuder ett brett sortiment av böcker och ett noga utvalt sortiment av pappers- och kontorsprodukter. Vi ingår i Akademibokhandeln som är den marknadsledande bokhandelskedjan med ca 100 butiker spridda över hela landet.

Kullbergs kontorsvaror AB ingår i RKV kedjan, som är en fristående kontorsvarukedja med gemensam marknadsförings och inköpsorganisation.

Kullbergs Kontorsvaror AB vill underlätta din arbetsdag genom att erbjuda produkter och tjänster inom kontorsmaterial, förbrukningsmaterial för städ, servering och emballage, kontorsmöbler, kontorsmaskiner, datatillbehör, toner, väskor och profilprodukter Vi har en trevlig butik som erbjuder ett stort sortiment. Vi levererar också varor med egen bil till våra kunder i Nyköping, Oxelösund, Trosa, Gnesta och Vagnhärad.

Grunden till företagen lades 1836 av Christian Henric des Reaux och är att av landets äldsta inom sitt område.

VÅLKOMMEN TILL OSS!