Företagsamnora | ANN-CHRISTINE ALDRIN
16645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16645,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ANN-CHRISTINE ALDRIN

ANN-CHRISTINE ALDRIN

Ark & Väv AB
Tuna Bed & Breakfast

Adress: Tuna Kyrkby 8, 61195 Nyköping
Telefon: 070 25 26 056
E-post: aca@arkovav.se
Hemsida: www.arkovav.se
www.tunabedandbreakfast.se

Ark & Väv AB – arkitektkontoret med feng shui kompetens. Vi på Ark & Väv har under senare år profilerat oss med att i alla våra projekt komplettera traditionell arkitektkunskap med kunskaper hämtade ur den österländska läran om feng shui. Det som skiljer vanlig arkitektur från feng shui är ett skapande av balans och harmoni som grundar sig på den fulländning som vi återfinner i naturen, en balans där man ser till helheten mellan människans behov och hennes miljö.

Jag, Anne-Christine Aldrin driver tillsammans med min man, Hans Bernhardt, arkitektföretaget Ark & Väv AB. Utbildad Feng shui konsult för några år sedan och har sedan dess fördjupat mig inom feng shui för bland annat Mary Dennis, USA. Intresset för färg, form och människans grundläggande behov att behålla och att återvinna hälsa har gått som en röd tråd genom hela mitt yrkesverksamma liv.

När jag fick kontakt med Feng shui föll allt på plats om hur vi människor påverkas av vår fysiska miljö och hur vi på olika vis kan uppnå både hälsa och välbefinnande genom att medvetet åtgärda den enligt feng shui.