Företagsamnora | ANNA LINDSTRÖM
17169
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17169,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ANNA LINDSTRÖM

ANNA LINDSTRÖM

Stars of Sweden

Telefon: 070-748 80 53
E-post: info@lovetea.se
Hemsida: www.lovetea.se
www.littlestars.se
www.mylittlestar.se
www.silverstars.se
www.mysilverstar.se

Love Tea är Stars of Swedens senaste projekt. En produkt bestående av fina presentförpackade askar med te som barn & ungdomar kan sälja för att tjäna rejält med pengar till sin klass, sitt lag eller förening.

Vår vision med Love Tea är att erbjuda den bästa produkten av högsta kvalitéten för att skolklasser, idrottslag och föreningar ska kunna uppnå sina önskningar och mål!

Stars of Sweden grundades 2007, då under namnet My Little Star. Den ursprungliga verksamheten som fortfarande är vår största del består av distribution av gravid-, baby- och barnartiklar till butiker i Skandinavien via Little Stars. Vi har även en webshop för privatpersoner där vi främst säljer utgående artiklar till nedsatt pris, My Little Star.

2011 hamnade vi även i smyckesbranschen med försäljning riktad mot guldsmedsbutiker i hela Europa. Efter att ha sålt andras varumärken lanserar vi under hösten 2017 vår egen barnkollektion Sweethearts Jewellery som butikerna kan beställa via Silver Stars. Våra utgående kollektioner finns att fynda för privatpersoner via sidan My Silver Star.