Företagsamnora | ÅSA REHNSTRÖM NORDSTRÖM
17186
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17186,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ÅSA REHNSTRÖM NORDSTRÖM

Åsa Rehnström Nordström
Hudspecialisten i Nyköping
Tel: 0707 29 82 93
E-post: info@hudspecialisteninyk.se
Hemsida: www.hudspecialisteninyk.se

”Professionella behandlingar för kropp, själ och samspelet däremellan”

Hudspecialisten i Nyköping ägs och drivs av Åsa Rehnström Nordström som är auktoriserad Hud- & Spaterapeut. Examinerad vid Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa, YHHS, i Stockholm. Hudspecialisten i Nyköping är auktoriserad av SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Vilket är en garanti för att jag genomgått en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar och arbetar efter etiska regler. För kundens säkerhet så innehar jag även behandlingsskadeförsäkring. Genom mitt medlemskap i SHR genomgår jag ständigt vidareutbildningar och är uppdaterad inom det senaste i hudvård.

Jag innehar även en internationell Cidesco diplomering och Gesällbrev. Som tillägg så har är jag även utbildad Undersköterska, är Diplomead HR-Chef/ Personalvetare.

Har en gedigen 35-årig erfarenhet från resebranschen där jag har varit verksam inom både privat- och affärsresor, flygbolag som British Airways, Finnair, Iberia m.fl. De senare 15 åren arbetade jag mest Projektledare för nystartade resebyråer.