Företagsamnora | EMMA BOUVIN-KARLSSON
17108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

EMMA BOUVIN-KARLSSON

emmabouvinEMMA BOUVIN-KARLSSON

Emmakliniken Skönhet & Hälsa AB

Emmakliniken
Västra Kvarngatan 20
611 31 Nyköping
Tfn: 0155-26 78 55
www.emmakliniken.se
info@emmakliniken.se

Emmakliniken erbjuder professionella och effektiva medicinska hudvårds-behandlingar mot bl a ojämn pigmentering, solskador, acne/acneärr samt rosacea i vacker och harmonisk miljö. Vi fokuserar mycket på rynkreducering och Anti-Age-behandlingar. Här finns också traditionella och klassiska skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandling, frans- och bryn-färgning, vaxning med mycket hög kvalitet. Alla våra produkter är noggrant utvalda och våra metoder ger tydliga resultat.

Genom våra duktiga och kompetenta samarbetspartners erbjuder vi också kosmetiska injektionsbehandlingar med fillers, estetisk botox ,kärlsprutning, PRP-”Vampyrmetoden” samt tandblekning. Våra samarbetspartners har valt att arbeta med premiumprodukter – produkter med den allra högsta kvalitén och bästa hållbarhet.

Vi samarbetar också med Din Vårdcentral i Nyköping för att du som kund hos oss skall få så snabb och professionell hjälp som möjligt när det gäller bedömningar av fläckar och födelsemärken samt andra hudtillstånd som behöver läkarvård.

Jag som äger och är vd för Emmakliniken Skönhet & Hälsa AB heter Emma Bouvin-Karlsson. Jag är auktoriserad hudterapeut med 26 års yrkeserfarenhet samt är expert och specialiserad inom medicinsk hudvård.

Genom mitt medlemskap i SHR-Svenska Hudterapeuters Riksorganisation, kan du som kund vara säker på ett kvalitetssäkrat arbete.

Vi erbjuder alltid konsultation innan behandling.