Företagsamnora | EMMA SALMONSSON
17192
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17192,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

EMMA SALMONSSON

EMMA SALMONSSON

Bravo Webbyrå

Besöksadress: Industrigatan 7, 619 34 Trosa
Tel: 0703-39 38 33
Instagram: @bravowebbyra
Facebook: /bravowebbyra
Jag driver sedan 2013 Bravo Webbyrå, en webb- och kommunikationsbyrå med mycket hjärta. Tillsammans med min kompanjon och våra samarbetspartners hjälper vi små och medelstora företag och organisationer med främst hemsidor, webbsupport och marknadsmaterial. Vi arbetar mest med WordPress, och förutom webb hjälper vi våra kunder med bl a trycksaker, foto, grafisk form, bildredigering och textproduktion.
Många företagare tycker att det känns jobbigt att tänka på allt som har med hemsida och marknadsföring på webben att göra. Hos Bravo har vi tydliga tjänster och fasta priser som får det hela att kännas lite enklare – så att ditt företag syns bättre och når fler. Vårt mål är att skapa långvariga relationer genom snabb och flexibel hjälp samt ett personligt bemötande.
Du hittar oss i centrala Trosa, på www.bravowebb.se, och i sociala medier. Ett möte och första designförslag är alltid kostnadsfritt hos oss!
Välkommen!