Företagsamnora | EVA IVERVALL
17137
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17137,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

EVA IVERVALL

EVA IVERVALL

Veras

Adress: Fiskargatan 7, 619 31 Trosa
Telefon: 0156 12 10 8
Mobil: 070 77 15 291
E-post: info@verasantik.com
Hemsida: www.verasantik.com

EVA
Jag driver Veras i hamnen i Trosa sen 2004.
Jag har tidigare arbetat som säljare, inredare och CADritare inom offentlig miljö på Kontorslandslaget i Örebro och Solna. Jag startade mitt företag Veras 1999 men har haft antikt som ett stort intresse under lång tid.

Jag har varit med i projektet “Våga Välja Tillväxt” under 1,5 år och innan det var jag med i både “Tillväxt Trosa” samt “Företagsutveckling Gnesta”.
Detta har gett mig mer kunskap och nya inspirerande kontakter inom många branscher.

VERAS
Vi på Veras är väldigt noga med att ge våra kunder bästa möjliga service. Har vi inte det kunden söker försöker vi hitta det eller föreslår var det kan finnas. Vi erbjuder porslin, glas, armaturer, textilier, nostalgikonfekt och udda inredningsdetaljer mm. Det mesta i nyskick, det är viktigt för oss. Även det nytillverkade sortimentet är handplockat och där hittar ni även trädgårdstillbehör.
Jag kan erbjuda NORA medlemmar allt det som finns i min butik samt dela med mig av mina erfarenheter från min bransch.