Företagsamnora | INGER WICKBOM
17214
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17214,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

INGER WICKBOM

Inger Wickbom

Consult Inger AB, snyggasjalar.se

Tennisvägen 33
611 64 Nyköping

Telefon: 070-2811456
E-post: inger@consultinger.se, inger@snyggasjalar.se
Hemsida: www.snyggasjalar.se

Jag har sedan 2005 varit företagsrådgivare inom NyföretagarCentrum i Södertälje, Nykvarn, Salem, Botkyrka och Huddinge. Jag har också varit verksamhetsansvarig för NFC Södertälje sedan 2007-2013. Är fortfarande ansvarig för NFC Bo-Hu med uppdrag 2, 5 dagar per vecka.

Jag har varit företagare sedan 2002. Drivit cateringföretag, nätverk för internationella/EU affärer, delägare av ett affärsnätverk för kvinnor. Sedan 2008 har jag ett AB – ConsultInger AB där jag tillsammans med min man Claes bedriver affärsrådgivning till de som vill starta företag samt till de som vill utveckla sina företag.

År 2008 startade jag ytterligare en verksamhet en e-butik med sjalar. Jag importerar sjalarna från Indien där jag har många kontakter via ett projekt som vi hade under 2007-2009 inom NyföretagarCentrum. Idag säljer jag mina sjalar via e-butiken men även ibland på mässor.
Jag är nyinflyttad Nyköpingsbo sedan november 2013 och trivs väldigt bra med det.Min kompetens är således att vara rådgivare till start av företag, att skapa företaget och att driva det. Att arbeta med affärsutveckling av företag – att stödja de som vill starta e-handel – att arbeta med att skapa nätverk mellan företag – att bjuda på kontakter och se möjligheterVår affärsidé är att leverera snygga, användbara, fräcka, läckra, fina sjalar och scarfs till Dig som älskar flärd. Bra humana priser och många sjalar av ekologiska material till vardag och fest!