Företagsamnora | KATARINA KLANG TASEVSKI
17161
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17161,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

KATARINA KLANG TASEVSKI

Katarina Klang Tasevski

Öjert & Klang Marknads- och kommunikationsbyrå AB

TELEFONNUMMER 0704148032
MOBILNUMMER 0704148032
DIN E-POST katarina@ojertklang.se
HEMSIDA http://www.ojertklang.se
Idag driver jag, tillsammans med min kollega Susanne Öjert, en reklambyrå som heter Öjert & Klang Marknads- och kommunikationsbyrå AB där uppgiften är att hitta kommunikativa lösningar åt företag/uppdragsgivare. Driva och leda projekt framåt – från idé till färdig produkt!

Jag har en bakgrund med mer än 30 år i branschen på olika byråer och “inhouse” på större företag och erfarenhet av varumärkesbyggande och ”branding”. Mitt arbetssätt är effektivt, noggrant, flexibelt och jag försöker alltid vara öppen för nya tankar och idéer. Jag är glad att kunna hjälpa företag att sätta marknadsplaner; göra grundliga analyser och research, hitta rätt potentiell målgrupp, skapa aktiviteter utefter budget och strategi och kommunicera genom lämpliga mediekanaler. Detta för att öka konkurrenskraften och försäljningen av sina tjänster/produkter.

Vi bjuder alltid in till ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt möte för att skapa en kontakt och bygga en relation med ditt företag. Det är oftast där och då, när man småpratar lite, som ett behov uppstår och som blir underlag man sedan kan arbeta vidare med. Varmt välkommen!