Företagsamnora | LOTTA FOGEL
17127
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17127,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

LOTTA FOGEL

LOTTA FOGEL

Primacoaching

Telefon: 0708 35 74 95
E-post: lotta@primacoaching.se
Hemsida: www.primacoaching.se

PRiMAcoaching erbjuder individuell coaching och utbildning inom kommunikation, teamutveckling, personlig utveckling, ledarskap samt relationskurser och coaching för par.

Jag coachar gärna Dig som vill ha:
Livscoachning – För att öka ditt välmående, stärka din självkänsla och självinsikt, ta nya steg, skapa handlingskraft, bli modigare, ge mer och ta emot mer i livet. Jag är certifierad coach enligt internationell standard samt certifierad coach enligt NLP, vilket innebär många verktyg och metoder för personligt växande.

Relationscoachning – För att utveckla och fördjupa dina relationer på olika plan. Jag är lic. relationspedagog och arbetar utifrån metoderna Leva Tillsammans och PREP som ger konkreta verktyg för bla kommunikation och problemlösning och som hjälper er att snabbt komma till kärnan med hur tankar, mönster och beteenden kan stärkas i relationen. Jag jobbar både med samtal och med relationskurser för par.

Föräldracoachning – För att stärka dig som förälder. Genom att öka förståelsen för hur du och ditt/dina barn fungerar kan vi hitta nya sätt att hantera vardagssituationer och beteenden som stärker er relation.
Jag är lärare i botten och har jobbat socialt med konflikthantering, kommunikation och relationer inom skolan – vilket också skapar en god grund för föräldracoachningen.


Att få jobba tillsammans med dig i din utveckling vore otroligt spännande. Jag utbildar och coachar dagligen människor. Utifrån min egen livsresa och yrkesliv och genom att få ta del av alla dessa medmänniskors liv och utmaningar, har jag en bred bas och kraftfulla verktyg och övningar när det gäller att skapa växande och bestående förändring tillsammans med dig.

Jag startade mitt företag PRiMAcoaching för snart sex år sedan. Idag jobbar jag vid sidan om företagandet också som utbildare och coach inom kommunikation och ledarskap på Framfot Företagsutbildningar AB.

Erbjudande för NORA-medlemmar:
15% rabatt på coaching och kurser samt skräddarsydda workshops inom personlig utveckling, relationer och coachande samtal.