Företagsamnora | MONICA OLOFSSON
17178
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17178,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

MONICA OLOFSSON

MONICA OLOFSSON

SÄTTERTORPS HUNDPENSIONAT
KENNEL SORT GULD

Adress:
Runtuna Sättertorp
611 93 Nyköping
Telefon: 0708 77 24 50
E-post: info@sattertorp.se
Hemsida: www.sortguld.se
www.sattertorp.se

Sättertorps Hundpensionat drivs av mig, Monica Olofsson. Jag har under många år haft en dröm om en egen verksamhet med inriktning på hund. Med hjälp av både mod och övertygelse finns nu Sättertorps Hundpensionat, detta är min passion.

Hos oss får din vän en vistelse i en familjär och lantlig miljö.

Genom vår erfarenhet och genuina omtanke där vi sätter en personlig omvårdnad i fokus kommer din vän att må bra under sin vistelse här hos oss.

Våra gäster rastas minst fyra gånger per dag genom både skogspromenader och i vår stora lekhage på ca 700 m2. Din hund rastas ensam eller med kompisar beroende på vad du och hunden vill och trivs med.

Du kan också parkera din bil hos oss och lämnas och hämtas vid Skavsta Flygplats. Vi har även kurser i apportering och hunddressyr.

Är hunduppfödare sedan 1992 på rasen Flatcoated retriever och kennelnamnet är Sort Guld. Min målsättning är att föda upp friska och sunda hundar som motsvarar rastandarden såväl som jaktligt, mentalt och exteriört.