Företagsamnora | TAINA KARLSSON
17153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17153,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

TAINA KARLSSON

KARLSSON TAINA

Skrivkrampen

Telefon: 076-777 66 01
E-post: taina@skrivkrampen.com
Hemsida: skrivkrampen.com

Jag heter Taina Karlsson och mitt företag heter Skrivkrampen.

Jag korrekturläser, skriver och granskar texter av alla sorter och slag, på svenska och engelska. Därutöver gör jag översättningar, främst från engelska till svenska, men även vice versa. Jag kan också skriva texter utifrån givna ramar. Mina kunder kan vara både företag och privatpersoner.

Mitt stora intresse är det skrivna ordet och jag har skrivit och granskat många texter under ett långt arbetsliv. Jag har läst engelska, tyska och svenska på universitet och har utbildning i textbearbetning. Med lång erfarenhet från många olika branscher kan jag utan svårighet sätta mig in i innehållet i texter inom de flesta områden.

Om en text innehåller många stavfel är det risk att läsaren tappar fokus på budskapet och bara ser felen! Jag har lätt att hitta stavfel och grammatiska fel i texter, men har också en god förmåga att se vad som gör en text svårbegriplig samt kunskap om hur man gör den mer lättförståelig. Dessutom är jag en snabb läsare och skrivare, så man sparar tid på att anlita mig!

Min andra gren är att jag håller kurser i HLR, Hjärt- och lungräddning. Det är något som alla bör kunna. Kursen är en grundkurs där man lär sig kompressioner, inblåsningar, stabilt sidoläge, att agera vid andningsstopp, samt hur man använder en hjärtstartare. Varför inte lägga in HLR som en aktivitet på ett företagsevent? Det är teamwork, samtidigt som man lär sig rädda liv!