Företagsamnora | ULLA-KARIN SKOGHAG
17194
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17194,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ULLA-KARIN SKOGHAG

ULLA-KARIN SKOGHAG

KommUNIKAteket

Adressen till Samtalsrummet är:
Hemgårdsvägen 12 B in på gården – på källarplanet.
611 38 NYKÖPING
Telefon:070 534 89 87
E-post: skoghag@kommunikateket.com
http://www.kommunikateket.com

Behöver du prata med någon?

Ångest, depression och eller missbruk har sargat din kropp och själ.

Vill du, så skapar vi kärleksfull kommunikation i ett rum för Unika Kvalitets Samtal, UKS.

Efter det att kris och kaos kärleksfullt har korrigerats

börjar du och jag tillsammans bygga upp ny tilltro och trygg tillit,

som så småningom blir ett fungerande fundament förankrat i ditt nya liv,

Väl mött på KommUNIKAteket – UKS Ulla-Karin Skoghag

OM UKS

Jag utbildade mig till 12-stegsterapeut 1987 och hösten 2004 blev jag klar med mina studier i Psykoterapi steg 1 och sedan dess har jag verkat som samtalsterapeut med utgångspunkt i såväl tolvstegbehandling som psykoterapi på såväl mitt företag KommUNIKAteket, uks som på olika behandlingshem.

Som samtalsterapeut tar jag stöd och hjälp av kontinuerlig handledning och regelbunden egenterapi. Dessutom har mitt eget livs hårda skola danat mig – liksom teoretiska studier så klart.

Jag har haft familjehem sedan 1978, med ca 135 placeringar av barn, tonåringar, unga vuxna och familjer. Dessa placeringar har gett mig så mycket – erfarenheter, upplevelser och kunskaper.

Jag är 69 år, frånskild flerbarnsmor boende i Nyköping. Idag har jag tre vuxna söner och en dotter. Två av dem är mina hjärtebarn som jag fött med smärta och två är mina hjärtebarn som jag fostrat med smärta. Jag har också ett stort antal extra hjärtebarn, numera helt på deras egna villkor. Tala om flerbarnsmor!

Jag är en kulturarbetande ”vrålhumanist” med en Fil Kand-examen inom Humaniora. Jag har arbetat som scripta på SVT, varit Informationschef på Stockholms Stadsteater, Morgonpratare på Radio Sörmland och Kongresskommissarie på internationella kongresser allt från 60- till 90-talen. Jag har frilansat som skribent, regissör, producent och föredragshållare i bl.a. Personlig utveckling, Härskartekniker och Jämställdhet . 2002 blev jag vald till vice Ordförande och 2006 till Ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Nyköping.

Jag älskar all form av Kultur – att se på, ta på, lyssna till, smaka och lukta på, känna med. En kväll på Teatern eller Culturum fyller mitt hjärta med glädje. Ett gott samtal med mina vänner, eller en skärpt diskussion med några ungdomar, en god lunch med mina barn, en konstrunda på Fiskhuset och andra ateljéer på Bryggeriet ger mig styrka och lust.

Mina två verksamheter som kulturarbetare och samtalsterapeut påminner mycket om varandra. Jag möter människor i båda fallen och får tillstånd att lära känna dem, ofta på djupet. Det är jag verkligen tacksam för.

Just nu älskar jag att Blogga och vara på ute på Fejan. I dag som pensionär älskar och äger jag livet.