Företagsamnora | VICTORIA JONSSON
17149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17149,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

VICTORIA JONSSON

VICTORIA JONSSON

Miramel

Telefon: 070 28 13 810
E-post: victoria@miramel.se
Hemsida: www.miramel.se

– Miramel hjälper föreningar, lag och klasser att tjäna pengar! –

De flesta föreningar är beroende av bidrag och sponsring, utan dessa skulle de inte kunna bedriva sin verksamhet. Miramel vill vara med och bidra till en enklare tillvaro för alla föreningar som kämpar så hårt för sin överlevnad. Miramel tillhandahåller försäljningslösningar med lättsålda produkter med god förtjänst som Malacos Gott & Blandat och Rabatthäften för enskilda föreningar fyllda med massor av bra erbjudanden från den egna hemorten.

Jag är ägare och grundare av Miramel. På företaget utför jag allehanda arbetsuppgifter men en stor del av tiden arbetar jag med försäljning och marknadsföring. Jag arbetar även med produktion av rabatthäften till enskilda föreningar där jag tar fram sponsorer till rabatthäften knutna till deras hemort.

Målet är att Miramel ska kunna tillgodose föreningar, lag och klassers hela behov av inkomstbringade aktiviteter genom att erbjuda lättsålda varierande varor och rabatthäften med god förtjänst.

Jag kommer att utöka med fler produkter/försäljningslösningar och vill gärna komma i kontakt med tillverkare av lämpliga produkter. Jag kan erbjuda ett samarbete och möjligheten att distribuera produkter via föreningar, lag och skolklasser på den svenska marknaden

Jag har tidigare erfarenheter som säljare mot dagligvaruhandeln, fackhandeln och har även arbetat med Key account management, Space management samt chef inom snabbmatsbranschen.

Jag har utbildning från bla. Handelshögskolan/Mercuri International – Sälj & Marknadshögskolan, International sales and marketing och jag ingår i Noras projekt Våga välja tillväxt.