Företagsamnora stipendiater
16720
page-template-default,page,page-id-16720,page-child,parent-pageid-17751,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Företagsamnora stipendiater

Företagsamnora Stipendium 2023

Lotta Lassbo

Lotta Lassbo fick 2023 års stipendium för sin framstående gärning som konstnär.
Motiveringen lyder:
Årets företagsamnorastipendiat visar att det aldrig är försent att tänka nytt. Hon har vänt motgång till möjlighet och med stort mod kastat sig ut på en ny resa i livet. Med en härlig kombination av ödmjukhet och tro på sig själv vill denna friska fläkt nu satsa fullt ut på en internationell konstnärlig karriär – och ta Nyköping till de stora konstarenorna i världen. Det vill vi stötta. Stort grattis, Lotta Lassbo!

 

Företagsamnora Stipendium 2022

Mikaela Loeks

Mikaela Loeks fick stipendiet 2021 för sitt arbete med företaget Studio Spira. I sin ansökan önskade hon använda stipendiet till att vidareutbilda sig inom lymfsystemet.

 

Motiveringen lyder:
Med en generös önskan om godhet och välvilja tror vi att årets vinnare på ett bra sätt representerar hela FöretagsamNora. När det kommer till att utveckla sin egen verksamhet måste man våga satsa och det gör vår vinnare. Vi ser också särskilt stor potential i vinnarens nominering och uppmuntrar hållbarhetstanken, att få leva det liv som man vill. Balans är viktigt och tyvärr även försvar, har om inte annat den senaste tidens nyhetsrapportering vittnat om. Det är också lymfsystemets viktigaste uppgifter vilket vi hoppas att vinnaren kommer att få lära sig, och oss, mycket om framöver.”

 

På bilden flankeras Mikaela Loeks av delar av juryn, Maria Karlsson, dåvarande divisions- och näringslivschef för Nyköpings kommun samt Alexander Flygare, Samhällsengagemang, Sörmlands Sparbank.Saknas på bilden gör Anna Falk, marknads- och kommunikationschef för Sörmlands Sparbank och Eva Solberg, affärsutvecklare på Almi.

Företagsamnora Stipendium 2021

Linda Nilsson och Linda Engström

2021 år stipendiater i Företagsamnora