Företagsamnora | Om Företagsamnora
16393
page-template-default,page,page-id-16393,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Om Företagsamnora

Företagsamnora

Företagsamnora är en ideell förening för företagande och företagsamma kvinnor. Vi är verksamma i Nyköping/Oxelösund där vi främjar nätverksbyggande och samarbete inom det lokala näringslivet.

 

Driver du ett företag? Funderar du på hur du kan utveckla verksamheten eller vill du bredda dina kunskaper? Då finns vi här och kan erbjuda affärsrådgivning och olika möjligheter till kompetensutveckling genom projekt och utbildningar.

 

Står du vid ett vägskäl och funderar på vilken väg du ska välja? Då finns vi här och erbjuder inspiration att se nya möjligheter genom karriärcoachning. Funderar du som är anställd på hur du kan utvecklas? Då finns vi här och arbetar på olika sätt med att öka antalet kvinnor i företagsstyrelser.

 

Vill du lära känna nya människor och utöka ditt nätverk? I vårt nätverk finns företagare, ledare och andra företagsamma kvinnor som tillsammans utgör en stor och viktig del av samhället. Hos oss hittar du människor med kompetens och kunskap inom de flesta områden.

Rådgivningen är kostnadsfri och konfidentiell. Företagsamnora finansieras genom medlemsavgifter, Nyköpings kommun, Oxelösunds kommun, sponsorer och framförallt ideellt arbete.
För att ta del av olika former av coachning och rådgivning behöver du inte vara medlem. Men vill du vara en del av nätverket och få del av förmåner som den ideella föreningen erbjuder så är du välkommen som medlem!

STADGAR