Bli medlem
16622
page-template-default,page,page-id-16622,page-child,parent-pageid-16624,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Bli medlem

Bli en företagsamnora idag!

Fyll i ansökan nedan. Vid frågor angående medlemskapet, kontakta oss gärna på info@foretagsamnora

I och med att du blir medlem i Företagsamnora samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter så länge som du är medlem. Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet.

Du behöver inte ha en medlemsprofil på hemsidan för att vara medlem.

Medlemsavgift 700 kr/år.

 

> Här ansöker du om medlemskap

Värva en medlem – och få en timmes kostnadsfri rådgivning

Är du redan medlem i FöretagsamNora? Känner du någon som du tycker borde gå med i föreningen? Genom att värva en ny medlem bjuder föreningen dig på en gratis rådgivningstimme från någon av våra medlemmar. Den du värvar ska ange dig som kontaktperson i samband med sin ansökan om medlemskap.

Röster från medlemmar:

 

”Tack vare Företagsamnora har jag fått många kontakter i Nyköping, vilket har gjort att jag fått flera nya uppdrag samt en massa härliga vänner.”

 

”Möjligheten att få kostnadsfri rådgivning är en fantastiskt fin medlemsförmån, som jag har haft användning av.”

 

”Företagsamnora har gett mig både nya härliga vänner och kunder. Ett fantastiskt nätverk som jag är glad och stolt över att vara en del av.”