BIRGIT BÅVNER
17111
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17111,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BIRGIT BÅVNER

BIRGIT BÅVNER

Begåvia AB

Adress: Ängstugevägen 43
611 61 Nyköping
Telefon: 070 34 06 094
E-post: birgit.bavner@begavia.se
Hemsida: begavia.se
ÅRETS NORA 2007

Utbildning och förändringsarbete för företag och organisationer i främst Södermanland. Vårt kursutbud har 3 huvudområden – kommunikation, ekonomi och pedagogik. Genomför också kurser med studieplan inom samhällskunskap, matematik och företagsekonomi. Förändringsarbetet genomförs i processform för att skapa utvecklande arbetsplatser.
Jag har 15 års erfarenhet av vuxenutbildning med utbildning inom ekonomi och pedagogik. Har stor erfarenhet av analysarbete, utvecklingssamtal och upprättande av kompetensplaner. Jag har bred erfarenhet av projektarbete – allt från ansökningar till genomförande och stor kännedom om våra olika Lärstilar – genomför allt från föreläsningar till individuella analyser.

Jag är inspiratör till utveckling för individer och grupper, kunskapen om bidrag, projekt och stort kontaktnät inom utbildningssektorn. Jag är en ”eldsjäl” och har ett starkt engagemang i flera ideella verksamheter

Jag erbjuder kontakter till andra utbildare, tips om bidrag och utformning av projektansökningar. Kurser inom presentationsteknik, retorik och kroppsspråk. Jag har även deltagit i flera mentorprojekt och kan bli mentor för någon medlem.

Jag är ordförande på Slakthuset – Nyköpings reativa idéhus. Slakthusets möjligheter erbjuder jag samtliga medlemmar att ta del av – kultur, spännande aktiviteter och stort kursutbud.