ANNIKA R MALMBERG
34845
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-34845,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ANNIKA R MALMBERG

ANNIKA R MALMBERG

Hamilton Group

Tele: 070- 825 82 26

E-post: annika@annikarmalmberg.se
Hemsida: www.annikarmalmberg.se Talare
www.talarnas.se Grundare
www.hamiltongroup.se VD

Jag kallar mig Sveriges mest färgstarka föreläsare. Grundare och VD för utbildnings- och konsultföretaget Hamilton Group som jag drivit sedan 2000 och grundare till talarförmedlingen Talarnas AB (2020).

 

Jag är en etablerad talare, artist och författare till fem böcker:
  • Make it work – en guide till fungerande relationer
  • Tändvätska – i livet, karriären och
    för din alldeles egen skull
  • Ta skit! Och gör det till guld
  • Guldläge – så lyckas du som säljare

Och min senaste bok:

Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra.
Mig kan du ta hjälp av om du vill öka din självinsikt, lära dig mer om relationer, team och samarbete. Bli bättre på att sälja, presentera dig själv och/eller lösa konflikter. Hemma eller på jobbet. Jag coachar genom tjänsten Wisory och erbjuder onlinekurser på Framgångsakademin. Man kan också läsa mina böcker, alla finns i bokhandeln och som ljudböcker. Självklart kan man också komma på mina öppna shower och föreläsningar eller tipsa andra om mig som föreläsare. Läs mer om hela mitt utbud på www.annikarmalmberg.se

 

Jag har över 30 års erfarenhet av möten med människor många av mina föreläsningar handlar om hur vi ska få samarbetet och kommunikationen att fungera. Trots våra olikheter, svagheter och mänskliga tillkortakommanden. Men också hur vi ska bli bättre på att nyttja varandras styrkor och glädjas åt vad vi kan åstadkomma tillsammans. Jag är aktuell med föreställningen Relationsshowen som kommer spelas på Nyköpings teater den 29 november och har tidigare ofta synts i rutan bl a i TV4s Nyhetsmorgon och som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News.

 

På fritiden bor jag på landet i ett gammalt hus utanför Vrena, har två borderterriers och tre getter. Tycker mycket om att paddla, cykla mountainbike, vandra och åka långfärdsskridskor och allt de kan jag numera göra precis utanför husknuten. Jag har tränar och tävlat med min man och kollega Johan i multisport en uthållighetssport som bygger på lagarbete och coachar även andra multisportlag i samarbete och att vara bäst när det gäller.