BRITTA JAKUBENKO
17141
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17141,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BRITTA JAKUBENKO

Britta Jakubenko

Sund och Lycklig Britta Jakubenko AB

Adress: Bärsta Skola Enstugan, 61197 Stigtomta
Tel: 0730872610
Hemsida: www.sundochlycklig.se

Britta Jakubenko heter jag och driver Sund och Lycklig AB

Sen över 30 år jobbar jag med Aromaterapi – eteriska oljor som alternativmedicin. Jag använder Young Living’s Eteriska Oljor som är 100% rena av hög terapeutisk kraft och tycker de är fantastiska! För mig handlar aromaterapi både om psykologi och fysiologi, samtidigt som det luktar gott. Jag är specialiserad på att utbildar i  Regndroppsteknik (regndroppsmassage, regndroppsbehandling, Raindrop Technique), Aromamassage för både massörer och kroppsterapeuter, som vill erbjuda sina kunder denna fantastiska behandlingsform. Regndroppsmassage är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Det är också ett bra sätt att kunna utöka sin behandlingsmeny och omsättning. Dessutom håller jag regelbundet föreläsningar inom Hälso- och Livsstilsförändringar.

Dessutom jobbar jag som auktoriserad Stockholm Guide på två språk (tyska och svenska) sedan 2018. I sommartid jobbar jag för turister från kryssningsfartyg som anlöper Stockholms hamnar. Mina turistgrupper har upp till 50 deltagare och beställare är större turoperatörer från Sverige, Danmark, Norge och Tyskland. För det mesta är det tyskspråkiga turister från olika delar av världen men bland mina kunder finns förstås svensktalande turister. Jag guidar både små och stora turistgrupper i centrala Stockholm med stopp på utsiktsplatser på Fjällgatan och vid Stadshuset och en timmes promenad i Gamla Stan med detaljerad beskrivning av historiska platser.