Företagsamnora | BRITTA JAKUBENKO
17141
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17141,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

BRITTA JAKUBENKO

Britta Jakubenko
Bärsta Skola Enstugan
61197 Stigtomta
Tel. 0730872610
www.sundochlycklig.se
www.bestofscandinavia.se
www.barstaby.se

Britta Jakubenko heter jag och driver Sund och Lycklig. Jag brinner för hälsa, kost och träning och älskar att vägleda människor i rätt riktning. Att få hjälpa andra att må bra och leva ett så långt, friskt och hälsosamt liv som möjligt ger mig stor glädje och tillfredsställelse i livet.

Som certifierad friskvård- och stresspedagog vill jag hjälpa dig till en sund och hållbar hälsa och livsstil genom att uppmuntra och motivera till förändring. Sen över 20 år jobbar jag med Aromaterapi – eteriska oljor som alternativmedicin, jag använder Young Living’s Eteriska Oljor som är 100% rena av hög terapeutisk kraft och tycker de är fantastiska!

För mig handlar aromaterapi både om psykologi och fysiologi, samtidigt som det luktar gott. Jag är specialiserad på Regndroppsteknik (regndroppsmassage, regndroppsbehandling Raindrop Technique). Jag genomför också regelbundet utbildningar inom Regndroppstekniken, NAT, Aromamassage för massörer och kroppsterapeuter, som vill erbjuda sina kunder denna fantastiska behandlingsform och öka sin omsättning. Regndroppsmassage är lätt att lära sig, lätt att ge och ochkså väldigt effektiv, utöka behandlingsmeny och omsättning. Dessutom håller jag regelbunden föreläsningar inom Hälso- och Livsstilsförändringar.
Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen