INGRID CARLSON
17115
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17115,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

INGRID CARLSON

CARLSON INGRID

Ceterus Ekonomi AB

Adress: Malmvägen 1
611 67 Nyköping
Mobil: 070 57 37 676
E-post: ingrid@ceterus.se
Hemsida: www.ceterus.se

Jag har sedan 1986 drivit en ekonomibyrå, Ceterus Ekonomi AB, tillsammans med min man. Verksamheten finns främst i Nyköpingstrakten. Företaget expanderade från ett familjeföretag med 2 deltidsarbetare till som mest 10 medarbetare. Idag arbetar endast min man och jag i företaget och har kontoret hemma i bostaden.

Vi kan erbjuda våra kunder alla typer av administrativa tjänster, bokslut, deklarationer, ekonomiplanering och ekonomisk uppföljning. Ceterus Ekonomi har god kompetens i skattefrågor och kan hjälpa Dig med bildande av aktiebolag. Du kan även få hjälp med olika organisationsupplägg.

Jag har ett stort nätverk och det område jag själv inte behärskar finns i mitt nätverk.
Jag har stor erfarenhet av arbete inom ekonomi, utveckling och personal och jag haft ansvar för ekonomi och personal i medelstora företag.

Arbetar gärna med kompetensutveckling, tillväxtfrågor och entreprenörskap samt utbildningar inom ekonomi, administration och styrelsearbete. Jag arbetar i styrelsen i flera aktiebolag och många föreningar, bland annat lokalt i Företagarna sedan många år.

Det viktigaste för mig är att alla gör affärer med känner sig omhändertagna och viktiga.

Mina starka sidor och förmågor är
Drivkraft, idérikedom, flexibilitet, tålmodighet med stort engagemang i det jag tar på mig. Jag är oftast glad och positiv och delar gärna med mig av det jag har. Jag har arbetat fram enkla hjälpmedel inför en företagsstart som jag gärna visar.

Vad jag kan erbjuda andra NORA medlemmar
Jag, och de jag samarbetar med, kan erbjuda såväl Nora medlemmar och andra företag en kvalificerad rådgivning inom redovisning och administration samt projektledning, rådgivning inom företagsutveckling, kompetensutveckling och nödvändiga verktyg för ditt företags administration.

Övrigt
Starkt engagerad i olika föreningsverksamheter.

Motto är att de uppdrag jag tar på mig ska genomsyras av mitt personliga engagemang med ambitionen att uppdraget alltid ska genomföras professionellt med goda resultat.

Medlem i NORA sedan starten 2000 – och har framför allt under de första åren varit mycket engagerad och drivit flera framgångsrika projekt inom NORA

Varit projektledare för NORAS tillväxtprojekt; ”Tillväxt, Ledarskap och Styrelsearbete” med resultatet att 11 av de 37 deltagande kvinnorna fick olika slags styrelseuppdrag.

Drivit projekt Open House Sörmland tillsammans med Sörmlands turismutveckling AB med mål att öka affärer för kvinnliga företagare inom besöksnäringen. Vid flera projekt har jag varit behjälplig med administrationen av projektet – men också deltagit både vid framtagandet av idén och genomförandet.

Utsågs 2003 till Årets NORA

2004 blev jag nominerad till MINO (Marknadsföreningen I Nyköping och Oxelösund) utmärkelsen årets Gaspedal.

Utsågs 2008 av Länsstyrelsen till årets företagarkvinna i Sörmland.

2016 fick jag utmärkelsen årets eldsjäl i föreningslivet av Nyköpings kommun.