ULLA-KARI STUMPP
17202
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17202,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ULLA-KARI STUMPP

ULLA-KARI STUMPP

ESTA GÅRD EKONOMI AB

Adress:
Esta Gård
610 60 Tystberga,
Stockholm:
Box 6084
129 07 Hägersten
Telefon: Nyköping: 0155 – 26 10 46,
Stockholm: 08 – 97 06 50
E-post: kia@estagard.se
Hemsida: www.estagard.se


Esta Gård Ekonomi AB erbjuder småföretagare högkvalitativa tjänster inom ekonomi och organisation. Vi har kontor både i Stockholm och Nyköping och är totalt ett tiotal anställda. Genom ett helhetsengagemang värnar vi om våra kunder. Numera vet man att kunskap inom både ekonomi och personal är nödvändiga delar för att en organisation ska kunna verka och växa.

Vår paroll har sedan många år varit ”Skomakare bliv vid din läst”. Med den uppmaningen menar vi att var och en ska göra det som den är bra på och känner sig bekväm med och överlåta det som man inte kan, vill eller har tid med till oss.

Den kamerala avdelningen utför tjänster såsom redovisning, bokslut, deklarationer, lönehantering, fakturering, reskontrahantering, leverantörsbetalning m.m. PO-avdelningen arbetar med stöd, utredning och utbildning. Esta Gård Ekonomi AB arbetar även med rådgivning inom ekonomi, personal och organisation vi erbjuder expertkunskap men även rollen som bollplank och reflektor.

Esta Gård Ekonomi AB hjälper dig förvalta kapitalet, både det ekonomiska och humana!