Workshop: Vad kan Mental Träning göra för dig som människa och företagare?
17680
post-template-default,single,single-post,postid-17680,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Workshop: Vad kan Mental Träning göra för dig som människa och företagare?

Workshop: Vad kan Mental Träning göra för dig som människa och företagare?

Workshop:
Vad kan Mental Träning göra för dig som människa och företagare?

Datum: onsdag 5 februari
Tid: Klockan 18.30 – 20.30
Plats: Näringslivets hus
Pris: Kostnadsfritt för Företagsamnoramedlemmar. Ickemedlemmar betalar endast 300 kronor. Uteblivet deltagande utan avanmälan debiteras med 100 kronor.

1. Anmäl dig via mailadressen: info@foretagsamnora.se
2. Anmäl dig senast måndagen samma vecka (3 februari)
3. Kom och ha en riktigt bra och givande workshop ?

Föredragshållare: Susanne Sabith, Framstegscoach

På denna workshops kommer Susanne Sabith från Framstegscoach att ge dig en introduktion i Mental Träning. Du kommer att få veta vad som ingår i träningen, hur upplägget kan se ut när du tränar och lära dig många nya tips och trix.

Denna workshops bygger på att vi har egna resurser att göra våra egna val och förändringar inom oss själva. Det börjar med dig. Du kommer att få testa på en hel del övningar under denna kväll.

Ta med dig en yoga eller pilatesmatta om ni har. Vi kommer att göra en övning liggandes på golvet. Om ni inte har möjlighet går det också att utövas sittandes vid bord.