Företagsamnora | ANN AXELSSON
16956
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16956,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ANN AXELSSON

ANN AXELSSON

Jan-Erik Axelsson, Södertuna Slott

Adress: 61060 Tystberga,
Södertuna Slott – 64691 Gnesta
Telefon: 0155 26 12 64
Arb: 0158 705 22
Mobil: 070 85 70 223
Fax: 0158 705 40
E-post: ann.axelsson@sodertuna.se
Hemsida: www.sodertuna.se

Jan-Erik Axelsson: Entreprenadmaskinsarbeten; grävarbeten, schaktning, infiltrationsanläggningar, dränering, planering tomter, vägsladdning, snöröjning, m m.

Södertuna Slott: Konferens-, weekend- och festarrangemang i inspsirerande 1700-talsmiljö.

Jag har gått 3-årig ekonomisk linje på gymnasiet. Efter skolan arbetade jag 10 år i Nyköpings kommun, socialförvaltningens ekonomiavdelning.

Under min tid i kommunen var jag även verksam inom SKTFs lokalavdelning, bl a som kassör.Jag arbetar sedan december 1989 påSödertuna Slott. Började på ekonomi- avdelningen med bokföring och löner. Andra arbetsuppgifter som jag haft är receptionist och receptionsansvarig. Jag har under några år varit arbetstagar- representant i Södertunas styrelse.

Nu arbetar jag på sälj och marknad med framförallt bokning. Jag bibehåller ekonomiarbete genom fakturering. Parallellt med min anställning sköter jag ekonomi- och administrativt arbete i min makes firma.

Jag har varit verksam 10 år i föräldrakooperativet Kojans styrelse (kassör). Jag tycker om att arrangera fester och aktiviteter i hembygden samt hjälper gärna vänner och bekanta med att ordna med mat när de har fest.

Mina starka sidor och förmågor är:
Lojalitet, service, flexibilitet, envishet, tålmodighet, drivkraft samt omsorg om gäster, arbetskamrater, familj och vänner.

Vad jag kan erbjuda andra NORA medlemmar:
Stöttning och bollplank i allehanda frågor.
Hjälp, idéer eller handräckning vid ordnande av festarrangemang. Genom mitt arbete kan jag erbjuda konferens- samt privata arrangemang i avkopplande och stimulerande historisk miljö.
Jag kan genom min make hjälpa till med allehanda grävarbeten och vägskötsel.