ANN AXELSSON
16956
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16956,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ANN AXELSSON

ANN AXELSSON

Service by Ann Axelsson

Adress: 611 99 Tystberga
Mobil: 070-85 70 223
E-post: kalvsater@icloud.com

Service by Ann Axelsson: Erbjuder administrative tjänster till mindre företag, föreningar och organisationer. Bokföring och ekonomiadministration. Event. InnesäljI/bokning.
Jag har gått 3-årig ekonomisk linje på gymnasiet. Efter skolan arbetade jag 10 år i Nyköpings kommun, socialförvaltningens ekonomiavdelning.

Började december 1989 på Södertuna Slott. Började på ekonomi- avdelningen med bokföring och löner. Andra arbetsuppgifter som jag haft är receptionist och receptionsansvarig. Jag har under några år varit arbetstagar- representant i Södertunas styrelse. Därefter på sälj och marknad med framförallt bokning. 2018 gick jag åter till ekonomiavdelningen. Uppsagd p g a pandemin och min anställning slutade mars 2021. I slutet av min anställning drabbades jag av bröstcancer. Operation och behandlingar mars-oktober.

1 november 2021 startade jag egen firma, Service by Ann Axelsson. Hjälper mindre företag med bokföring, betalningar, skattedeklaration, arbetsgivardeklaration, fakturering m m. Har också hoppat in på konsultbasis och jobbat på innesälj för Svenska Kulturpärlor.

Parallellt med anställning har jag skött ekonomi- och administrativt arbete i min makes firma samt varit/är kassör i ett antal föreningar. Jag tycker om att arrangera fester och aktiviteter i hembygden

Mina starka sidor och förmågor är:

Lojalitet, service, flexibilitet, envishet, tålmodighet, drivkraft samt omsorg om gäster,
arbetskamrater, familj och vänner.

Vad jag kan erbjuda andra NORA medlemmar:

Stöttning och bollplank i ett flertal frågor, t ex ekonomi, planering möten/konferenser/event. Hjälp, idéer och handräckning vid ordnande av festarrangemang. Jag kan genom min make hjälpa till med allehanda grävarbeten och vägskötsel.