GABRIELLA AXELSSON
16678
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16678,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

GABRIELLA AXELSSON

Gagfi grafisk formgivningGABRIELLA AXELSSON

GAGFI Gabriella Axelsson Grafisk form & Illustration

Adress: Forsgränd 18
611 33 Nyköping
tel. 070 441 03 41
gabriella@gagfi.se

Att vara grafisk formgivare är att sätta form och färg på ett företags ansikte utåt. Sedan 1996 har jag drivit eget företag som grafisk formgivare och illustratör. Uppdragen är skiftande och kan handla om allt från smörjmedel till kulturevenemang. Det jag arbetar med mest är trycksaksproduktion som annonser, foldrar, broschyrer och affischer, rolluper, vepor och mässväggar.

 

Tillsammans med andra grafiska formgivare och webbdesigners arbetar jag i ett nätverkskontor i centrala Nyköping – vi arbetar också med copy-writers och fotografer utanför huset för att kunna erbjuda ett heltäckande arbete.

Jag arbetar även med illustrationer till informationsmaterial och till barnböcker.

Kolla in min portfolio på Illustratörcentrum.

Vad kan jag erbjuda medlemmar? Gagfi gör ditt företag synligt genom att till exempel arbeta fram en grafisk profil. En grafisk profil ger ditt företag en proffsig inramning och belyser vad du arbetar med. Noramedlemmar får rabatt på utfört arbete. Ett första förutsättningslöst möte utan kostnad erbjuder jag också.