LINDA NILSSON
16406
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16406,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

LINDA NILSSON

LINDA NILSSON – Fotograf & Social media manager

Lindas Drömfoto

Mobil: 076 59 78 150
E-post: info@lindasdromfoto.se
Hemsida: www.lindasdromfoto.se
Instagram: @lindasdromfoto & @fotograflindanilsson

Drömfoto kom ifrån att jag vill aldrig sluta drömma, drömma om livet och alla dess underbara möjligheter, ta drömska bilder som kommer få oss att minnas tiden som springer förbi oss.

Lindas Drömfoto riktar sig till gravida och småbarnsfamiljerna. Tillsammans fångar vi bilderna som kommer att få dig att le när tiden har gått. Jag jobbar mycket med att du som är framför kameran ska känna dig bekväm och ha kul! Barnen är min chef och hos mig finns inte ”sitt still och le nu” utan vi tar allt efter hur barnen mår och leker fram bilderna. Vi fångar de naturliga skratten!


Till företag
Jag kan hjälpa dig med bilder till hemsida och sociala medier. Hjälpa dig att förstå Facebook & Instagram och gör en plan för din marknadsföring på de olika kanalerna. Vilka inlägg när var och hur? Vet du inte vad du ska skriva i inlägget så det blir ”ha en bra helg”, jaa då kan jag verkligen hjälpa dig att komma på fötter inom den sociala media världen.


Jag kan erbjuda NORAs medlemmar:
Bilder till ditt personliga eller till ditt företag.

Personlig workshop inom sociala media där vi bygger din personlig plan.

Kreativt bollplank när du fastnar i din marknadsföring!