BIRGITTA BJÖRKROTH
34932
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-34932,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

BIRGITTA BJÖRKROTH

Birgitta Björkroth BIRGITTA BJÖRKROTH

Promoveo AB

Thorsmansväg 33 g
 61137 Nyköping

Mobil: 076 023 26 08
Mail: birgitta@promoveo.se
Hemsida: https://promoveo.se

LinkedIn: Birgitta Björkroth | LinkedIn

 

Jag driver företaget Promoveo. Verksamheten ska stödja individer, team och ledningsgrupper att uppnå sina mål, genomföra sitt uppdrag och samtidigt må bra. Genom att skapa en miljö där friskfaktorer och hälsofrämjande insatser är begripliga, hanterbara och meningsfulla hjälper jag mina kunder att nå uppsatta mål.

Jag har ett starkt engagemang att stödja människors personliga utveckling. Oavsett om det är en enskild individ som strävar efter förändring och utveckling, ett team som vill nå nya höjder eller en ledningsgrupp som vill stärka sin organisation.  Med min erfarenhet och kunskap kan jag hjälpa verksamheter att bli effektfulla och välmående. 

Genom att lyssna noggrant på kunders behov och önskemål erbjuds skräddarsydda lösningar. Konsulttjänster inom team, ledningsgrupp och ledarutveckling, förändringsarbete, kommunikation, hälsoutveckling och coaching. Jag har en gedigen erfarenhet och kunskapsbank inom dessa områden.
 Jag är även certifierad handledare i sorgbearbetning.

Med mina 34 år på Scania CV AB i Södertälje har jag samlat på mig värdefulla erfarenheter från olika befattningar. 

  • Kompetensutvecklare inom ledarskap, team och organisationsutveckling där jag har jag haft förmånen att guida chefer och ledare för att öka deras effektivitet, produktivitet och välmående.
  • Hälsostrateg inom en global supportorganisation för Säkerhet och Hälsa. Där hade jag ansvar för att sprida kunskap om hälsofrämjande arbetsmetoder samt implementera globala strategier inom Scania.
  • Chef för ett hälsoteam där jag ansvarade för att leda och organisera hälsoverksamheter.
    Mentor för blivande ledare i flera uppdrag.
  • Hälsopedagog och teamledare inom hälsofrämjande arbetsplatser.


Jag bor i Nyköping med min man och har två vuxna barn.
Jag älskar vattnet, havet, solen och naturen, särskilt eftersom jag växte upp i Oxelösund. Jag tycker om att umgås med människor och gillar att vara aktiv genom löpning, styrketräning och vandring samt vara ute i naturen. Att arrangera middagar och roliga aktiviteter för vänner och familj är min grej.
Finaste återhämtningen är vid havet och i solen och trivs bäst under årstiderna vår, sommar och höst.

Jag ser fram emot att använda min erfarenhet, kunskap och kreativitet där jag finns som stöd på vägen mot självinsikt, motivation och verklig förändring.

Låt oss tillsammans forma det till det allra bästa och fira framgångar!