SOFI SVENSSON
34934
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-34934,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

SOFI SVENSSON

Sofi Svensson

SOFI SVENSSON

Svensson trädgård & design

Adress: Skräddarvägen 11 
Stigtomta
Telefon: 0737080439
Jag är trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare och driver mitt företag Svensson trädgård & design sedan 2018. Mitt brinn är att hjälpa människor att se möjligheterna med sin trädgård, att skapa en plats att trivas på under lång tid och att väcka eller fördjupa ett intresse.
Jag hjälper mina kunder att skapa vackra, funktionella och hållbara trädgårdar anpassade efter deras drömmar och behov men också efter platsens förutsättningar. Jag formger och ritar trädgårdar, nya, gamla, stora, små, hela eller bara delar av trädgårdar. Jag erbjuder också rådgivning inom trädgård, trädgårdsskötsel, plantering och beskärning. 
Mina kunder är mest privatpersoner men jag hjälper också mindre bostadsrättsföreningar och företag som vill ha engagerad och kunnig hjälp med sin utemiljö.