Företagsamnora | LINDA ÅKERLUND
17728
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17728,bridge-core-3.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

LINDA ÅKERLUND

kerlundesign

Postadress:Fågelbovägen 15 C, 61136 Nyköping
Telefon: 0703383138
Epost: linda.akerlund@kerlundesign.se

Jag driver sedan 2019 Kerlundesign på deltid, from hösten 2021 är jag företagare på heltid. För mig handlar det inte bara om att leverera snygg design, det handlar om att skapa en upplevelse av ditt företag som attraherar nya kunder. Jag vill hjälpa dig som tycker det är svårt att vara tydlig och synlig online.

Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med kombinationen människa och teknik hjälper jag nu dig som småföretagare att skapa tydliga erbjudanden och nå ut online. Från digital strategi och planering av var, när och hur du ska synas och interagera, till mer konkret webbdesign eller skapande av innehåll på dina sociala medier. Jag hjälper dig med helhetsupplevelsen av ditt företag online.

Nytt 2021 är att jag nu även är certifierad kostrådgivare och medlem i yrkesterapeuternas förbund. Jag kommer from augusti 2021 även att erbjuda kostrådgivning.

Jag erbjuder tjänster som:
– behovsanalys för digitala medier
– användartester befintliga hemsidor
– design och skapande av hemsidor
– kartläggning av kundresa
– design av webbkurser
– strategi och mål för synligheten online

– kostrådgivning
Jag finns på https://kerlundesign.se och på Instagram som @kerlundesign.se