KAJSA KROMNÉR
17833
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17833,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

KAJSA KROMNÉR

Kajsa Kromnér

Jag är det lilla företaget med det stora hjärta. Min drivkraft är helt enkelt att lyfta andra, få dom att lysa. Med min 20-åriga erfarenhet av entreprenörskap och personligt ledarskap brinner jag för att ta ditt företag dit du vill.

Och som företagskonsult hjälper jag dig att bygga ditt varumärke, paketera dina tjänster, stärka din företagsroll, hitta din säljteknik och att sätta dina visioner & mål för framtiden.
Som marknadsförare hjälper jag dig att nå ut och synas på rätt sätt. Oavsett om det är digitalt eller rörligt. Och som kommunikatör hjälper jag dig att hitta dina ord så att du blir tydlig i din marknadsföring.

Jag utgår från den pittoreska sörmländska staden Trosa, där jag har min lokal. I dagens läge tar jag emot kunder både digitalt och i möten.
Vårt första möte är alltid kostnadsfritt.

Du hittar mer om mig på www.kajsakromner.se eller på www.stingrayfilm.se