LINDA ENGSTRÖM
17926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17926,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

LINDA ENGSTRÖM

LINDA ENGSTRÖM – Kreativ ateljé, kurser och evenemang.

Salt Jord Ateljé

Adress: Östra Storgatan 7
611 34 Nyköping
Mobil: 070 24 84 029
E-post: linda@saltjord.se
Hemsida: www.saltjord.se
Instagram: @salt.jord

Salt Jord kommer från uttrycket The Salt of the Earth, något genuint och livsviktigt, men som inte alltid syns. Jag vill fånga upp vårt behov av att uttrycka oss kreativt och lustfyllt, kravlöst, i min ateljé på Östra Storgatan 7 i Nyköping.

Jag håller kurser, privat och i mindre grupper och samarbetar med andra verksamma för att skapa kombinationer för hela hälsan. Grafisk form, illustration och andra konstnärliga uttryck samsas med leran i min keramiska verkstad. Med högt i tak leker och läker vi. Evenemang och projektledning är också något jag älskar, där samlingsutställningen Klimatsalongen är mitt hjärtebarn, genom föreningen Klimatsalongens Vänner!

Steget till konstnär på heltid tog jag hösten 2019 och sedan sommaren 2020 med egen verkstad och liten butiksdel!

Företagsevent

Kurser med era önskemål eller fritt skapande, vi kan tänka utanför boxen eller lära oss grundläggande tekniker! Gärna utomhus om vädret tillåter!

Jag kan erbjuda NORAs medlemmar:
Keramiska och konstnärliga kurser.
Föredrag ”Grunderna i Klimatkrisen” i samarbete med KlimatAktion 

Projektledning och kreativt bollplank!