MARIE-LOUISE HOLM
17131
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17131,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

MARIE-LOUISE HOLM

Marie-Louise Holm

Adress: Smörsoppvägen 13, 611 63 Nyköping
Telefon: 073 674 1232
E-post: info@talarcoachen.se
Hemsidor: www.talarcoachen.se och www.louiseholm.se samt www.malollo.se

Jag är författare, föreläsare och utbildare. Min verksamhet utgår från mina två böcker; ”Om att tala inför folk för dig som hatar det” och ”Den katastrofala kraschen”.

Talarcoachen

Utgår från min första bok (Om att tala inför folk för dig som hatar det) och jag föreläser och utbildar inom retorik och presentationsteknik. Jag ger många konkreta tips och råd på hur vi kan nå ut med vårt budskap på bästa sätt när vi står framför en grupp och pratar:

  • Retorikens talarprocess och ingående delar
  • Vad stör/stärker kommunikationsprocessen
  • Ord, Röst, Gester och Kroppsspråk samt nervositetsbemästrande

Jag utbildar större grupper eller ger individuell coachning.

Louise Holm:

Utgår från min andra bok (Den katastrofala kraschen) och handlar om en mycket svår trafikolycka och tiden efter den. Hur intensivvården var helt fantastisk men hur rehabiliteringvården var minst sagt katastrofal. Det var då som jag för första gången trodde att min dotter skulle dö. Det blev en lång och tuff kamp mot inkompetens och invalidisering för att min dotter skulle kunna komma tillbaka till livet igen.

Jag föreläser för att öka kunskapen om traumatisk hjärnskada och för att visa att det inte är kört, trots att det verkar vara det initialt.

Jag har arbetat som chef och ledare i stort sett hela mitt yrkesverksamma liv. Den röda tråden har varit Kompetensutveckling, även om det förekommit flera avstickare. En av mina senaste roller var ”Chef strategisk personalförsörjning och kompetensutveckling” i en stor nationell koncern. Sedan 2016 är jag egenföretagare på heltid.

Mina ledord är:
Det finns inga problem, det finns bara mål. Om någonting inte fungerar finns det alltid andra lösningar.

Vad jag kan bidra med för företagsamnora:
Jag kan ge konkreta råd och tips inom retorik och presentationsteknik, antingen i form av en utbildning för flera eller som individuell coaching.
Jag kan ge utbildning inom retorik och presentationsteknik, antingen som föredrag för många, utbildning till en mindre grupp eller individuell coaching.