YVONNE HELLSÉN
17133
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17133,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

YVONNE HELLSÉN

YVONNE HELLSÉN

Idésupport AB

Adress: Fotbollsvägen 17
611 64 Nyköping
Telefon: 070 55 65 176
E-post: yvonne@idesupport.se
Hemsida: www.idesupport.se

Visst är det viktigt att utvecklas? Jag utvecklar dig och din organisation utifrån era egna förutsättningar, vad ni tycker är viktigt och vad ni vill.

Varit verksam i familjeföretag i över 25 år inom plåt/svetsindustri har erfarenhet inom generationsväxling, vad ska man tänka på och hur ska man inte göra. Har arbetat med allt ifrån VD, sälj, personalfrågor, kvalitet, miljö, arbetsmiljö system, brandskydd, marknad och ekonomi.

Arbetat som HR ansvarig inom hemservicebranschen, omställningsuppdrag inom TSL och omställningsfonden, chefs och medarbetarstöd vid outplacement och neddragningar.

Genomför externa revisioner för ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, FR 2000 och RS 2360 (drogfri skola).

Hjälper dig och din organisation att strukturera upp, ta fram rutiner och stöttar för framtagning av ISO eller FR 2000 ledningssystem inom både kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Genomför Interna revisioner om ni inte har egen kapacitet till det.


Utbildningar:

-Företagsspel Glassfabriken och Glasscompagniet.

-Hur ska vi agera för att ta fram bra rutiner, certifiera oss genomföra intern revisioner.

-10-questions och kommunikationsprofiler vem är personen du möter och hur vill de bli bemötta.

Har varit verksam i lokal och regionala styrelser på olika poster, suttit i lokal bankstyrelse och har genomgått Handelskammarens Styrelseakademiutbildning.

Varit mentor åt Nyföretagarcentrum och arbetar coachande med både dig som enskild person och i organisationer.

Vad jag kan erbjuda andra NORA medlemmar:

Med min långa erfarenhet inom småföretagande vill jag coacha dig vidare och ge dig nya perspektiv. Har en bred kompetens, inom HR i både småföretag och bemanningsbransch, ekonomi, sälj och ledningssystem.